HATAY / DEFNE - İpek Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

İpek Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

TURUNÇLU MAH. SAMANDAĞ BUL. NO: 113/1 DEFNE / HATAY
Vizyon
Biz İpekyolu Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak beden ve ruh-akıl sağlığı yerinde, üretici özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerini davranışa döken, milli ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen ve bir numara olan sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi hayata, üniversiteye ve geleceğe hazırlar; çalışanlarımızı demokratik bir ortamda en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Misyon
Biz İpekyolu Çok programlı Anadolu Lisesi olarak memleketimizi ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin bir parçası olarak, Defne/Hatay’da eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
Başarılar
Web sitemizde BAŞARILARIMIZ linkinde çok detaylı olarak başarılar eklenmiş olup, arşivleme yapılmıştır.
DOLMUŞ VE OTOBÜS GÜZERGAHINDA
SERVİSLER BULUNMAKTADIR
İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA
Sportif Etkinlikler
Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde son 2 yılın tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları