HATAY / DEFNE - İpek Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi

BAŞARI HİKAYEMİZ DEVAM EDİYOR.

Okulumuzun Futsal takımı, genç kız kategorisinde Hatay’ı temsilen katıldığı Karaman’daki Türkiye grup şampiyonasından birincilikle ayrıldı. Takımımız, Beden Eğitimi öğretmeni Mesut Hizmetçi’nin koordinesinde, tüm zorluklara ve deprem felaketine rağmen inançla ve umutla ilimizi temsil etti ve Karaman ilinde yapılan Futsal bölge müsabakalarında grup birincisi olmayı başardı.

Okul yönetimimiz, kız futsal takımını bu başarısından ötürü kutlarken, ilimizi Türkiye yarı finallerinde layıkıyla temsil edeceğine inandıklarını da bildirdi. Okul takımı antrenörü öğretmen Mesut Hizmetçi ise; “Spor iyileştirir ruhuyla” yollarına devam edeceklerini kaydederek hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu bildirdi.

24-02-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 12:18 - Görüntülenme: 57